Våra egna resor 2020

Häng med oss till Ullared  19 april /13 september 2020

OBS!!!! 29 mars är bytt till 19 april

Gekås Ullared

 

 

 

 

Söndagen 19 april & Söndag 13 september

Resekompaniets personal med i bussen och det bjuds på frukostfika – kaffe/te och fralla. Pris 200kr/person

Avresa Kungälv, Nytorget: 08:30

Ullared: ca. 10:00 Avresa Ullared: 15:30

Hemma igen på Nytorget, ca. 17:00

Sparesa till Binz 12-15 mars 2020  **** fullbokad! väntelista

Binz brygga

Följ med oss till den gamla Tyska kurorten Ostseebad Binz där vi bor på en mycket fin SPAanläggning, äter gott och njuter i dagarna fyra.

12 mars Vi startar på Nytorget i Kungälv kl. 06.15. Resan går via Öresundsbron och vidare med färjan Gedser-Rostock till Tyskland. Väl i Tyskland har vi ca 16 mil kvar till vårt mål. Ca 17.00 beräknar vi ankomma hotellet. Middagsbuffé ingår på kvällen.

13-14 mars Under dessa dagar njuter vi av SPA miljön. Vi rekommenderar också en promenad in till ortens kärna för besök i några av de små butikerna. På lördagen gör vi en utflykt till Stralsund för de som önskar hänga med. Middagsbuffé ingår på kvällen.

15 mars Efter frukost beger vi oss hemåt. Resan går via Bordershoppen i Rostock och färja till Gedser och vidare via Öresundsbron. Vi beräknar ankomma Nytorget i Kungälv ca 21. 20.

Pris: 3675:- för Kungälvs-Postens prenumeranter , ordinarie pris  4095:- (reservation för ev valutahöjning)

Enkelrumstillägg 600kr / person I priset ingår del i dubbelrum på Dorint Seehotel Binz med  halvpension, entré till SPA avdelningen och möjlighet att delta i gruppaktiviteter samt buss, färjor och utflykter enligt program.

https://hotel-binz-therme.dorint.com/en/Jubileumsresa Binz Rostock

SPA-behandlingar bokas direkt hos hotellet:

wellness.binz-therme@dorint.com

 

 

 

Följ med på en kryssning till  Kiel med shopping & nöje 2-4 oktober 2020

Stena Line Kielkryssning              

02 Oktober

Vi åker från Nytorget med buss, avresa 16:45. Färjan avgår från Göteborg 18:45. Vi bor i insides 2-bäddshytt (över/underbädd) med frukost t/r. För dig som vill resa från Göteborg går det bra att ansluta på StenaTerminalen.

03 Oktober

Vi ankommer Kiel 09.15 och då kör vår buss till Citti Markt i Kiel för ett par timmars shopping för den som önskar. Bussen packas och sen kan man strosa runt på stan i Kiel där shopping & god mat väntar.

Färjan avgår 17:45 från Kiel.

04 Oktober

Vi äter frukost ombord innan färjan ankommer till Göteborg 09:15. Vi går iland och möter upp bussen som kör oss tillbaka till Nytorget i Kungälv, vi beräknar att vara i Kungälv ca 10:00.

Pris: fr. 1495:- per person i delad 2-bäddshytt med över/underbädd

Tillägg: för annan hytt kontakta oss

Enkelhytt: fr. 550:- / person

Tips! Förboka allinclusivébuffén ombord. Pris 320:- per person.

Julmarknad Berlin 3-6 december

Berlin har mellan 50 och ibland upp till 100 julmarknader!

Julmarknad Berlin

Weihnachtsmarkt som julmarknad heter på tyska är en stor årlig tradition som har sina rötter i tysktalande länder som bla Tyskland.  Den första marknaden sägs ha ägt rum på sent 1300-tal och uppstod för att fira advent och att julen snart var kommen.

Överallt i Tyskland kan du hitta julmarknader och varje år kommer miljontals människor för att fira in advent med glögg, brända mandlar och införskaffande av årets julklappar. I Berlin finns det minst 50 julmarknader varje år, ibland uppåt 100, och redan i slutet av oktober börjar stånden sättas upp på gatorna.

03 december  

Vi startar resan 16:45 från Nytorget med buss ner mot Göteborg där en bekväm resa med Stena Line till Kiel väntar. Färjan avgår 18.45.  Vi bor i insides 2-bäddshytt (med bäddar på golvet). För dig som vill resa från Göteborg går det bra att ansluta på Stena Terminalen. Boka gärna Stena Lines härliga Julbord All inclusive. En kväll med god mat & nöje .

04 december

Vi ankommer Kiel 09.15 , då har vi hunnit äta en härlig frukost ombord (ingår).

Vår buss kör oss till Berlin och vi anländer ca 14.00 till hotellet. Efter incheckning så är dagen fri.

05 DECEMBER

Lördagen är fri att utforska Berlins alla julmarknader.julmarknad Berlin 2

 06 DECEMBER

08:00 efter frukost beger vi oss upp mot Rostock (25mil) . Vi besöker Boardershoppen i Rostock för shopping ( ca 1,5 timmar) innan vi tar båten 13:30 mot Gedser och vidare över Öresundsbron . Vi stannar på Hallandsåsen om någon vill äta en bit och beräknar vara i Kungälv ca 21:45

Pris: fr. 4220 kr / person

Enkelrumstillägg 950kr /enkelhyttstillägg fr. 400 kr på utresan

I priset ingår : Del i tvåbäddshytt insides och frukost . Del i dubbelrum 2 nätter med frukost på Hotel Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Buss och färjor enligt program.

Resekompaniets personal är med på resan.

www.parkinn-berlin.de

Frivilligt tillägg: Stena Lines julbord all inclusive 410:-

 

 

 

 

 

 

 

Precis som tidigare år genomförs våra bussresor med ett av Västsveriges modernaste bussbolag, bussbokning.com. Även du kan boka en buss via detta bolag, gå in på www.bussbokning.com och få ett pris direkt.