Våra egna resor 2018

Häng med oss till Ullared !

 

Gekås Ullared

 

 

 

 

Söndagen den 25 februari firar vi vårt 20-årsjubileum och bjuder dig på resan!

Söndagen den 9 september är Resekompaniets personal med i bussen och det bjuds på frukostfika – kaffe/te och fralla. Pris 200kr/person

Avresa Kungälv, Nytorget: 08:30 U

Ullared: ca. 10:00 Avresa Ullared: 15:30

Hemma igen på Nytorget, ca. 17:00

FULLBOKAD 9 september!

 

Sparesa till Binz 12-15 april 2018!

Buss 3 Binz

Följ med oss till den gamla Tyska kurorten Ostseebad Binz där vi bor på en mycket fin SPAanläggning, äter gott och njuter i dagarna fyra.

12 april   Vi startar på Nytorget i Kungälv kl. 07.30.Resan går via färjan Helsingborg-Helsingör/Gedser-Rostock till Tyskland. Väl i Tyskland har vi ca 12 mil kvar till vårt mål. Ca 19.00 beräknar vi ankomma hotellet och därefter serveras middagsbuffen.

13-14 april Under dessa dagar njuter vi av SPA miljön. Vi rekommenderar också en promenad in till ortens kärna för besök i några av de små butikerna. På lördagen gör vi en utflykt på Rügen..På kvällen serveras middagsbuffé.

15 april Efter frukost beger vi oss hemåt. Resan går via Bordershoppen i Rostock och färja till Gedser och vidare upp till Helsingör. Vi beräknar ankomma Nytorget i Kungälv ca 21.20.

Pris: 3250:- för Kungälvs-Postens prenumeranter , ordinarie pris  3795:- (reservation för ev valutahöjning)

Enkelrumstillägg 400kr / person I priset ingår del i dubbelrum på Rugard Strandhotel med halvpension, entré till SPA avdelningen och möjlighet att delta i gruppaktiviteter samt buss, färjor och utflykter enligt program.

http://www.rugard-strandhotel.de/

SPA-behandlingar kan bokas på hotellets hemsida!

Följ med på en härlig höstkryssning till Tyska Kiel 5-7  oktober!

Fullbokad!

Stena Line Kielkryssning

 

 

 

 

05 oktober

Vi åker från Nytorget med buss, avresa 16:45. Färjan avgår från Göteborg 18:45. Vi bor i insides 2-bäddshytt (över/underbädd) med frukost t/r. För dig som vill resa från Göteborg går det bra att ansluta på StenaTerminalen

06 oktober

Vi ankommer Kiel 09:15 på lördagsmorgonen. Efter en god frukost åker vi med vår buss till Citti i Kiel för lite shopping. Du slipper bära på dina kassar då vi packar allt i bussen direkt. Efteråt finns det tid för att upptäcka Kiel på egen hand. Färjan avgår 17:45 från Kiel.

07 oktober

Vi äter frukost ombord innan färjan ankommer till Göteborg 09:15. Vi går iland och möter upp bussen som kör oss tillbaka till Nytorget i Kungälv, vi beräknar att vara i Kungälv ca 10:00.

Pris: fr. 1395:- per person i delad 2-bäddshytt med över/underbädd

Tillägg: för annan hytt kontakta oss

Enkelhytt: fr. 550:- / person

Val av annan hyttkategori, pris på förfrågan.

Tips! Förboka middagsbuffén ombord. Pris 314:- per person.

 Resekompaniet 20år !

 Resekompaniet bjuder på en drink i baren!


 

Följ med på vår Jubileumsresa med härligt SPA och Julmarknad till Tyska Binz på Rûgen & Rostock 6-9 december !

Binz brygga

Följ med oss till den gamla Tyska kurorten Ostseebad Binz där vi bor på en mycket fin SPAanläggning,. Här kan vi äta gott, ta en promenad utmed havet eller längs strandpromenaden.

06 DECEMBER   Vi startar på Nytorget i Kungälv runt 06:00- 07.30. Resan går via färjan Helsingborg-Helsingör/Gedser-Rostock* till Tyskland. Väl i Tyskland har vi ca 12 mil mil kvar till vårt mål. Ca 19.00 beräknar vi ankomma hotellet och därefter serveras middagsbuffen.

07 –08 DECEMBER Under dessa dagar njuter vi av SPA miljön. Vi rekommenderar också en promenad in till ortens kärna för besök i några av de små butikerna. På fredag finns möjlighet att följa med på en heldagsutflykt till julmarknad i Rostock. Önskar du bli avsläppt i Stralsund för julmarknad där går det också bra. På kvällen serveras middagsbuffé.

09 DECEMBER Efter frukost beger vi oss hemåt. Resan går via Bordershoppen i Rostock *och färja till Gedser och vidare upp till Helsingör. Vi beräknar ankomma Nytorget i Kungälv ca 21:00-23:00.

* ev kan resvägen förändras pga tillgänglighet på Gedser-Rostockfärjan

Pris: 2995:- (reservation för ev valutahöjning)

Enkelrumstillägg 800kr / person I priset ingår del i dubbelrum på Seehotel Binz Therme med halvpension, entré till SPA avdelningen och möjlighet att delta i gruppaktiviteter samt buss, färjor och utflykter enligt program.

SPA behandlingar Det finns möjlighet att boka behandlingar .

Vi bor på fina Dorint Seehotel Binz-Therme

www.dorint.com/binz-therme

**** Några platser kvar! *****

Precis som tidigare år genomförs våra bussresor med ett av Västsveriges modernaste bussbolag, bussbokning.com. Även du kan boka en buss via detta bolag, gå in på www.bussbokning.com och få ett pris direkt.